Ansøgning om godkendelse til praktikpladser

Uddannelse
 
CVR
 
Virksomhed

 
Lærested
 
Uddannelsesansvarlig  
Telefon
E-mail

 
Ansøgningsdato 04-08-2021

Oplysninger om virksomheden


 

Virksomhedens mailadresse 


 

Tidligere godkendelse
Har virksomheden tidligere været godkendt, da skriv tidligere navn og/eller CVR-nummer her: 


 

Generel information
Er virksomheden en del af en kæde, skriv navnet her: 
Er virksomheden tilknyttet et administrationsselskab, skriv navnet her: 


 

Omsætning ex. momsKr.
Total årlig omsætning - køkken 
Total årlig omsætning - restaurant 
Total årlig omsætning - overnatning 
Omsætning 1. kvartal (jan, feb, mar) 
Omsætning 2. kvartal (apr, maj, jun) 
Omsætning 3. kvartal (jul, aug, sep) 
Omsætning 4. kvartal (okt, nov, dec) 


 

VirksomhedstypeVælg én eller flere
Hotel:
Restaurant:
Kro:
Kursus/konferencecenter:
Feriecenter/vandrehjem:
Passagerskib:
Andet 


 

BeskæftigedeAntal
Fuldtidsansatte receptionister på årsbasis 
Deltidsansatte receptionister på årsbasis 


 

Arbejdspladsvurdering
Har virksomheden udarbejdet arbejdspladsvurdering (APV)?Ja: Nej:


 

Ansatte EleverAntal
Gastronom, specialet kok 
Gastronom, specialet smørrebrød og catering  
Gastronom, specialet cater 
Gastronom, specialet smørrebrødsjomfru 
Gastronomassistent 
Tjener 
Konference og selskabstjener 
Receptionist 


 

Restaurantens åbningstiderFra kl.Til kl.
Mandag  
Tirsdag  
Onsdag  
Torsdag  
Fredag  
Lørdag  
Søndag  


 

Virksomhedens lukkeperioderFra datoTil dato
Ferielukket i perioden  
Ferielukket i perioden  
Sæsonlukket i perioden  

Oplysninger om uddannelsen


 

VærelserAntal
Værelser i alt 
Enkeltværelser med bad 
Enkeltværelser uden bad 
Dobbeltværelser med bad 
Dobbeltværelser uden bad 
Flersengsværelser med bad 
Ferielejligheder 


 

Faciliteter i virksomhedenJaNej
Konferencefaciliteter: :
Andet (angiv under supplerende oplysninger): :


 

Udstyr/materiale i receptionenJaNej
IT-udstyr (Bookingsystem og internetadgang): :
Betalingsfunktion: :
Alarmeringsanlæg: :
Turistinformation: :


 

Sammensætning af virksomhedens kundegrundlag%
Forretningskunder 
Turister 
Konference- og kursusdeltagere 
Andre 


 

Supplering oplysninger
 

Ansøgers bemærkning: